Hest lånes/udlånes

DR-IF har i samarbejde med Dansk Varmblod lanceret et nyt tiltag - en formidling af heste mellem rytter (ridelære-/rideinstruktør-/beriderelev eller et DR-IF medlem) og avler/hesteejer.

Rytter søger kontakt til hesteejere/-avlere for i uddannelsesøjemed at have grundlag for dygtiggørelse, og avler/hesteejer søger kontakt med rytter for at få uddannet sin hest.

Altså et samarbejde til gavn for begge parter.

Dansk Varmblod synes det er spændende tiltag, og ser frem til at rigtig mange af deres medlemmer kan få kontakt med en dygtig rytter, der kan uddanne deres heste.

Hvis ovenstående har din interesse, så send webmaster en mail på drif@drif.dk med som minimum tydelig angivelse af

  • hesteejer/-avler eller DR-IF medlem

  • navn

  • mailadresse og tlf.nummer

  • samt en beskrivelse af, hvad man søger eller hvad det er man ønsker at låne ud - alder, str. og uddannelsesgradKontakten mellem parterne kan herved foretages direkte – udenom DR-IF og webmaster, hvor sidstnævnte dog gerne vil have besked, når annonceringen ikke mere er aktuel.

Det vil endvidere være muligt, at få uploaded et foto af hesten.

Her kan du finde et udkast til en aftale mellem rytter og hesteejer. DR-IF påtager sig ikke noget ansvar for, om aftalen er juridisk korrekt. Dokumentet er udelukkende et forslag, som hver enkelt kan arbejde videre på.