Jens Trabjerg udtræder af DV's avlsledelse

Medlem af Dansk Varmblods avlsledelse i fem år, Jens Trabjerg, ser sig nødsaget til at opsige sin stilling som dommer i springning.

Medlem af Dansk Varmblods avlsledelse og dommer med primær fokus på springning, Jens Trabjerg, er ligeledes direktør for JBK Horse Shows, der står som organisator af den hidtil største hestesportslige begivenhed i Danmark, nemlig EM i dressur og springning 2013 i Herning.

Jens Trabjerg vælger omgående at se konsekvenserne i øjnene: Hans store engagement i det årlige World Cup stævne i Odense samt EM 2011 for junior-/ungryttere i dressur på Broholm betyder, at han med forberedelserne til EM 2013 vil få meget lidt tid til sin dommergerning i Dansk Varmblod.
– Jeg er bange for, at jeg får rigeligt at lave og derfor ikke får tid til at passe mit job i avlsledelsen tilfredsstillende. Jeg har været utrolig glad for at være en del af dette team, men mener også, at det er så vigtig en opgave, at det kræver, at man er helhjertet på og har den tid, det kræver.

Jens Trabjerg ser frem til afviklingen af de kommende europamesterskaber på dansk grund og tilstræber samtidigt et tæt og frugtbart samarbejde med Dansk Varmblod.

Kilde: www.ridehesten.com