Bag enhver sportslig succes står en dygtig træner!

OPDATERET
De 4 danske dressurpiger havde stor succes til EM i Göteborg. Så stort tillykke til både ryttere og trænere fra Dansk Ride-Instruktør Forening. Læs nyheder hos Dansk Ride Forbund HER og hos Ridehesten.com HER og HER.

Landstræner Prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittgenstein har udtaget det danske landshold til EM i dressur 2017. Læs mere på Dansk Ride Forbunds hjemmeside HER.

Bag 3 af de udtagne ryttere står dygtige danske, uddannede beridere og medlemmer af Dansk Ride-Instruktør Forening. Cathrine Dufour har i mange år haft Rune Willum Hansen som træner, Agnete Kirk Thinggaard bliver trænet af Mikael Stevn og er gift med berider og medlem af DR-IF Claus Thinggaard, Anna Kasprzak har, som de fleste ved, i mange år redet undervisning ved Andreas Helgstrand. Sidste rytter på landsholdet er Anna Zibrandtsen, som træner hos svenske Jan Brink.

Læs mere om Rune Willum Hansen HER, Mikael Stevn HER og Andreas Helgstrand HER.

Den danske berideruddannelse, som udbydes i samarbejde mellem Dansk Ride Forbund og Dansk Ride-Instruktør Forening, er meget anerkendt både herhjemme og i udlandet. Hvis man overvejer at uddanne sig til ridelærer/rideinstruktør/berider, så kan man læse meget mere om uddannelsen HER eller man kan sende en mail til enten eller

Dansk Ride-Instruktør Forenings formål er at samle alle instruktører i Danmark i en forening, således at man står sammen om at udbrede kendskabet til den korrekte, klassiske ridning. Foreningen er åben for alle, der har undervisning/ridning som sit hovederhverv.
På hjemmesiden HER kan man ligeledes finde oplysninger om, hvorledes man bliver medlem af foreningen.

Berider Mikael Stevn
Berider Mikael Stevn
Berider Andreas Helgstrand
Berider Andreas Helgstrand
Berider Rune Willum Hansen
Berider Rune Willum Hansen